20 april – vlag uit!

Vandaag wappert de vlag aan onze gevel.

reden: geboorte Lucas, kleinzoon van Emmy en Hans.

Frans

p.s. Omdat ik zo centraal in het gebouw zit en de houder voor de  vlaggenstok als vanouds aan de gevel tussen mijn voorramen zit is er bij mij de gewoonte ingeslopen om te vlaggen wanneer daarvoor een aanleiding bestaat. Naast de nationale vlagdagen vlag ik ook wanneer mij een heugelijke tijding van een onzer bewoners te ore komt. Het behalen van schooldiploma’s is een favoriet en de laatste tijd gaat ook de vlag uit bij de geboorte van kleinkinderen. Zo kun je nog wel meer bedenken en tot nu toe doe ik dat een beetje op eigen gezag.  Nou ja, het is wel zo aardig om aan de reden van het vlaggen bekendheid te geven via de website van onze vereniging.

 

Dit bericht is geplaatst in Alle berichten, Burenberichten, Vlag uit! Waarom?. Bookmark de permalink.