Boekenpoort

Beste Buren,

Kijkend naar het regen-weer van de afgelopen dagen kunnen we niet anders concluderen dat we heel veel mazzel hebben gehad.

Een boekenmarkt in het zonnetje met wederom veel aanloop en een mooie opbrengst.  Die opbrengst ,voor de vier categorieën die we hebben gehanteerd, bedroeg uiteindelijk 515 Euro. Een tweetal kosten hebben we hier op in mindering gebracht: te weten, huur zes tafels 65 euro en kosten drank uit voorraad sociale cohesie 50 euro.

Het netto resultaat is derhalve 400 euro.

Het organisatie comité heeft in haar wijsheid besloten om daarvan 300 Euro richting Bibliotheek De Hallen te laten gaan en 100 Euro te bestemmen voor de kas van de sociale cohesie.

De onverkochte boeken hebben we zorgvuldig gesorteerd; in een categorie; “niet te verkopen”, die vervolgens in de papierafvalbak zijn gedeponeerd, een tweede categorie “nog wel te verkopen”, welke stapel door Emmy en Frans naar de Kringloopwinkel zijn gebracht en de derde categorie boeken die we best zelf nog hadden willen bewaren voor verkoop in het volgend jaar, edoch vanwege ruimte gebrek voor de opslag, hebben we voor die boeken een mooie bestemming bedacht; het voor Hans en Emmy bekende tweedehands boekenwinkeltje van Bep in Egmond aan Zee.

Dank voor voor de groep van ondersteuners bij het selecteren, verkopen en opruimen en aan een ieder die zich voor het welslagen van dit evenement heeft ingezet.

Met vriendelijke groet,

Margreet, Hans en Frans

 

Dit bericht is geplaatst in Alle berichten, Boekenmarkt, Burenberichten. Bookmark de permalink.