Recensie van concert Ellen en Louise

27 maart 2011 traden Ellen en Louise op

Wat een fantastisch optreden op 27 maart 2011 in het Poortgebouw. Deze middag klopte voor de volle 100%: Zowel kwalitatief fantastische muziek als een fantastische performance als een heerlijke losse interactie met met name de kinderen in het publiek.

Wat voor muziek maken Ellen en Louise? Tja, zoals op www.ellenvos.nl te lezen is: “Naast de klassieke nummers van componisten als Bach, Mozart en Schubert brengt zij met evenveel passie composities van bijvoorbeeld Sarah Brightman, Emma Shapplin of Celine Dion. Daarbij rekent zij ook musicalnummers en moderne jazznummers tot haar repertoire.”

Zelf zou ik het omschrijven als “Van alles van klassiek via jazz naar iets dat lijkt op levenslied à la Karin Bloemen.” En dat met een stem en een energie! Als een wervelwind danste Ellen door de kleine ruimte in het poortgebouw, om even later heel rustig een ballade te zingen, gevolgd door een Polonaise met de kinderen uit de zaal, terwijl er moeiteloos ook nog een kleuter op haar arm zat. Dat alles heerlijk begeleid door Louise op de elektronische piano met de kleine luidspreker.

Fantastisch!

overgenomen van dudeweb.com

This entry was posted in Alle berichten, Burenberichten, Sociale cohesie. Bookmark the permalink.