Opbrengst boekenmarkt 2018

Beste buren,

 
Het verzamelen,ordenen,selecteren,sjouwen met dozen,communiceren met opkopers, het ontwerpen van flyers, het verzorgen van publiciteit, het bedienen van de boekenstalletjes voor de verkoop….dat alles heeft ook dit jaar weer tot een mooi resultaat geleid.
 
Het prachtige zomerweer zat ons mee, zo konden we heerlijk in het zonnetje voor de deur verkeren en hoefden we dit keer niets met zeildoek af te dekken. Wellicht door het mooie weer kregen we naar onze indruk iets minder bezoekers maar de bezoekers die er waren gingen met gemiddeld meer boeken per persoon op stap. Dit jaar mochten we ook rekenen op samenwerking met Stadsdorp Helmers/Vondel die 
aan ons evenement ruim aandacht heeft gegeven in hun agenda van activiteiten.
 
We hebben dit jaar wederom meer boeken verkocht dan in de voorgaande markten en kwamen uit op een totaal opbrengst van 512 Euro (2017 472 Euro).
Dit bedrag verminderd met 86 euro gemaakte kosten (flyers/consumpties ed) komt op een netto opbrengst van 428 Euro.
 
Zoals in de aankondiging van de boekenmarkt was aangegeven zal de bestemming van dit bedrag een donatie aan WG Kunst worden. 
Ik zal 428 euro overmaken op de bankrekening van de VVE en de penningmeester verzoeken, om namens de bewoners van het Poortgebouw, de donatie aan WG Kunst te effectueren middels overmaking op hun bankrekening.
 
Dank een ieder die zich voor dit evenement hebben ingezet.
 
Frans,
Namens de boekeniers van het Poortgebouw
Dit bericht is geplaatst in Alle berichten, Boekenmarkt, Burenberichten. Bookmark de permalink.